Aandacht voor mooi wonen met NL Label

Exclusief bij Berg&Berg Bilthoven

De zomer is een goed moment voor een opfrisbeurt van je interieur. Ga voor vrolijke kleurtinten, een onderhoudsvriendelijke en praktische vloer en goede zonwering. In de collectie van NL Label vind je het allemaal. Maak kennis met het interieurmerk t...
Lees meer


Met trots: dealer van NL Label

Met trots: dealer van NL Label

Wij zijn trotse dealer van NL Label. Want wij adviseren de producten uit deze collectie maar al te graag. Dat komt door de hoge kwaliteit, de perfect afgestemde collectie en de up-to-date stijlen. En de hoge eisen die NL Label stelt aan kwaliteit, stelt het merk ook aan hun verkooppunten. Het interieurmerk is daarom exclusief verkrijgbaar bij de betere binnenhuisadviseur. Zij kunnen hierdoor goed inspelen op de specifieke wensen en vragen van onze klanten. Met NL Label ben je daarom verzekerd van een passende collectie voor jouw woonwensen! 

NL Label heeft aandacht voor mooi wonen

NL Label heeft aandacht voor mooi wonen

Aandacht voor mooi wonen betekent aandacht voor sfeer en bovenal voor kwaliteit. De collectie van NL Label bevat vloeren en raamdecoratie van de hoogste kwaliteit en volgens de nieuwste trends. De stylisten van het interieurmerk slagen er ieder seizoen in om alleen de mooiste materialen en producten te collectioneren. Met aandacht voor sfeer vind je bij NL Label alles voor nieuwe woonideeën. Laat je inspireren online of in onze winkel! Wil je alle tijd van één van onze interieuradviseurs? Maak dan een afspraak.Deze maand in de schijnwerpers bij Berg&Berg Bilthoven

NL Label gordijnen
NL Label gordijnen

Van luchtige inbetween tot een verduisterend gordijn. Gordijnen zijn echte sfeermakers voor elke ruimte. Ontdek de diverse stoffen, structuren en dessins in de uitgebreide collectie van NL Label. Kom langs in onze winkel om alle mogelijkheden te bekijken en laat je adviseren!

Zonwering van NL Label

Zonwering van NL Label

Vooral in de zomer is je wooncomfort afhankelijk van goede lichtregeling. Zonlicht kan je huis snel opwarmen en fel daglicht is hinderlijk  op je beeldscherm of tv. Met goede zonwering bescherm je je huis dus tijdens warme zomerdagen tegen warmte en licht én blijft het in huis lekker koel. Ga bijvoorbeeld voor sfeervolle en praktische duettes of plissé gordijnen, voor horizontale jaloezieën of multishades. Voor iedere woonsmaak en ieder raam heeft de collectie van NL Label alles in huis. Kom langs in de winkel of bekijk hem alvast online!

Sfeervolle NL Label vloeren

Sfeervolle NL Label vloeren

Het is zomer! Dat betekent veel naar buiten en van buiten naar binnen. Met een vinyl of PVC vloer haal je niet alleen een mooie maar ook praktische vloer in huis. Een gelekt ijsje, water uit het opblaasbadje of tóch een zomerse bui over je heen gekregen; vocht heeft geen nadelige gevolgen voor deze vloeren en je maakt ze eenvoudig weer schoon. Ideaal! En houd je ook in de zomer van comfort? Ga dan voor een kamerbreed tapijt of stijlvol karpet op maat. Kom langs in de winkel om al onze trendvloeren te bekijken of maak een adviesafspraak.

Onze acties tijdens de NL Label voordeelweken:

40% korting op de 2e meter NL Label gordijnen

Het zijn de NL Label Voordeelweken! Ontvang nu 40% korting op de 2e meter NL Label gordijnen. Kies uit vele stoffen en variaties, van transparant tot bijna verduisterend. Of kies voor naadloze gordijnen met kamerhoge stoffen. Kom binnen en vraag naar de deelnemende stoffen en voorwaarden.

2e NL Label zonwering 40% korting

Het zijn de NL Label Voordeelweken! Bij aankoop van heel veel NL Label zonwering ontvang je nu 40% korting op het 2e product. Combineren mag! Kom binnen en vraag naar de deelnemende collecties en voorwaarden.

2e NL Label hor 40% korting

Het zijn de NL Label Voordeelweken! Je ontvangt nu 40% korting op de 2e NL Label hor. De ideale tijd voor de zomermaanden! Kom binnen en vraag naar de deelnemende collecties en voorwaarden.

40% korting op de 2e meter NL Label PVC

Het zijn de NL Label Voordeelweken! Bij aankoop van heel veel NL Label PVC kwaliteiten ontvang je nu 40% korting op de 2e meter. Er is keuze uit planken, visgraat dessins, betonlook en tegeldessins. Kom binnen en vraag naar de deelnemende collecties en voorwaarden.

40% korting op de 2e meter NL Label vinyl

Het zijn de NL Label Voordeelweken! Je ontvangt nu bij aankoop van heel veel NL Label vinyl kwaliteiten 40% korting op de 2e meter. Er is keuze uit verschillende dessins. Kom binnen en vraag naar de deelnemende collecties en voorwaarden.

40% korting op iedere 2e meter NL Label tapijt

Het zijn de NL Label Voordeelweken! Bij aankoop van NL Label tapijt ontvang je nu 40% korting op de 2e meter tapijt. Laat je inspireren door de NL Label collectie en vraag onze adviseurs naar de voorwaarden.

"De mooiste kwaliteiten voor de mooiste woonideeën; daar staat het topmerk NL Label voor. Het merk valt op door de verfijnde structuren, aansprekende dessins en bovenal de hoogwaardige kwaliteit. NL Label heeft alles in huis om van jouw woning een fijne plek te maken."

Ik wil persoonlijk interieuradvies op maat

Personal information
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid