De drie meestgelezen blogs vanseptember

Slogan logo Dat is een goed idee!

We voorzien je elke maand van inspirerende blogs met tips voor jouw interieur, maar we kunnen ons voorstellen dat je ze niet altijd leest of voorbij hebt zien komen. Dus, mocht je ze gemist hebben, dan ben je met dit overzicht gelijk weer op de hoogte! Tijd voor een overzicht van de blogs die in september het meest gelezen zijn.

Duurzaam wonen, 3 tips

Hoe duurzaam woon jij? Hou je bij het inrichten van je huis rekening met het milieu? Duurzaam wonen is gemakkelijker dan je denkt. In het blog ‘duurzaam wonen, 3 tips’ geven we je 3 tips. Goed voor je omgeving en daarnaast ook erg goed voor je portemonnee.

Sfeer creëren met gordijnen

Na een heerlijke zomer staat de herfst voor de deur. Tijd om het binnen gezellig te maken! Met gordijnen bijvoorbeeld, want dat zijn echte sfeermakers voor je interieur. Wat ons betreft is een huis niet af zonder gordijnen. Gordijnen geven je, als het donker wordt een extra stukje privacy en een fijn gevoel van geborgenheid. Bovendien vormen ze, niet geheel onbelangrijk, een optimale warmte-isolatie. In het blog ‘Sfeer creëren met gordijnen’ inspireren we je graag met de mooiste gordijnen uit onze collectie.

5 redenen om het niet zelf te doen

Je nieuwe vloer leggen, de zonwering of gordijnen ophangen… Je kunt het natuurlijk zelf doen. Maar, je kunt het ook laten doen. Dan weet je zeker dat jij niet in de troep zit én dat het goed gebeurt. En dat zijn niet de enige redenen, we zetten ze in dit blog graag voor je op een rijtje: ‘5 redenen om het niet zelf te doen’.

Wil je onze tips en inspiratie niet missen? Volg ons dan op Facebook, Instagram of Twitter. Daar laten we weten wanneer er een nieuwe blog online staat én houden we je op de hoogte van onze acties.