blogs
12 juni, 2021

Daarom het vakmanschap van een binnenhuisadviseur

Daarom het vakmanschap van een binnenhuisadviseur


In ons nieuwe Style magazine lees je alles over het vakmanschap van een binnenhuisadviseur. Een editie van ons eigen magazine speciaal geweid aan onze vakmensen. Omdat we trots op hen zijn. En omdat we jou vakmanschap zo gunnen. Lees in Style meer over de meerwaarde van ons werk en onze betrokkenheid bij projecten van eerste ontwerpen tot realisatie. 

Als je het doet, doe het dan goed. Dat gaat zeker op voor de inrichting van je huis. Uiteindelijk is na het kiezen van de juiste vloer-, wand- en raamdecoratie niets belangrijker dan het juist inmeten en monteren van de producten. Zo weet je zeker dat alles op de juiste wijze is geïnstalleerd en heb jij jarenlang plezier van je interieur. 

Geen huis is hetzelfde. Dat weten onze ervaren stoffeerders, monteurs en interieurspecialisten. Gelukkig maakt dat ons vak zo leuk: de producten zoals zonwering, gordijnen en vloeren op de juiste wijze installeren, passend bij het huis en jouw woonwensen. We stoppen niet voordat het perfect is, en als dat betekent dat we ons advies moeten bijstellen dan doen wij dat. Ben je benieuwd naar onze service en vakmanschap? Je leest er alles over in het nieuwe Style magazine.

Pagina 7.jpg

 

Wij denken met je mee

Wist je dat je al voordat je gaat (ver)bouwen bij ons terecht kan? Juist dan, kunnen we beter zeggen. Zo kunnen wij je op basis van gemaakte bouwkeuzes adviseren, of deze zelfs nog bijstellen. Denk aan het soort ramen, de lichtinval, elektrische bediening of de plek voor stopcontacten en verlichting. Door hier voordat je gaat verbouwen of verhuizen al rekening mee te houden, weet je zeker dat straks alles tot in de kleinste details klopt. Zo weet je zeker dat je straks de juiste producten in huis hebt. 

2020-02 Vinke Beilen Sfeerfotografie-14.jpg

 

Voor jou op maat

Onze producten worden altijd voor je op maat gemaakt. Denk aan raamdecoratie geschikt voor jouw ramen, maar ook in de kleur- en materiaalcombinaties die jij voor ogen hebt. Van de meeste tapijten kunnen we een passend karpet maken en je gordijnen confectioneren we op maat en in de juiste plooi. Heb je een idee en wil je met ons hierover brainstormen? Laat het weten, bij ons is alles mogelijk! 

Pagina 26 (2).jpg

We maken woondromen waar

Wij zijn trots op onze vakmensen. Specialisten die hun vak verstaan en de beste zijn in interieuradvies, styling, confectioneren of stofferen. Onze vakmannen en –vrouwen gaan door tot het uiterste, totdat jij blij bent met je interieur. Iedere dag zijn wij bezig met het waarmaken van woondromen. Iets leukers bestaat niet! Wij zijn trots op de bevlogenheid van onze vakmensen, die alle productkennis in huis hebben en altijd op de hoogte zijn van de laatste trends. Gun jezelf ook de vakkundigheid van onze specialisten en kom langs in de winkel. Meer weten? Je leest alles over ons maatwerk in het nieuwe Style magazine.